Over ons

Als werkgever wil je investeren in een gezonde en veilige werkomgeving. Je weet dat het welzijn van je team gelijk staat aan het succes van je organisatie. Bij Waarborg doen we er alles aan om dit welzijn te waarborgen. Wij geven advies over een gezonde en veilige werkomgeving. Bij een ziekmelding wil je als werkgever snel en doeltreffend geholpen worden. Samen met een (para)medisch geschoolde inzetbaarheidsadviseur werken we aan een persoonlijk re-integratieplan gericht op wat jouw medewerker nog wel kan.

Ons team staat voor je klaar wanneer je advies nodig hebt over de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Wij zijn persoonlijk benaderbaar en zijn te vinden op de locatie waar jouw medewerkers zich dagelijks inzetten voor jouw organisatie. Regelmatig monitoren wij samen met jou de voortgang van de inzetbaarheidsdoelen, zodat er kan worden bijgestuurd wanneer dat nodig is.

Wij wachten niet totdat de wet ons verplicht om een arts in te schakelen, maar komen gelijk in actie om jouw medewerker te helpen wanneer er klachten ontstaan. We bekijken de klachten en bepalen een oplossing op maat, verschillende klachten vragen namelijk om verschillende oplossingen. 

team van Waarborg
Maak kennis met de gezichten achter Waarborg.
Waarborg Arbo | Anoukh

Anoukh van Baggum

Gezonde en inzetbare medewerkers zijn voor alle werkgevers van onschatbare waarde, nu en in de toekomst. Om dit te bereiken is er helaas niet één recept voor succes. Mijn uitdaging is om, samen met mijn collega’s, een beleid op maat vorm te geven om samen met onze opdrachtgevers tot succes te komen.

Bart Brama

Samen met de organisatie analyseer ik de verzuimcijfers en ga ik op zoek naar knelpunten, om vervolgens met concrete plannen te komen om de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te verbeteren.

Waarborg Arbo | Bart

Jinke Kothman

Ik houd mij voornamelijk bezig met het superviseren van de inzetbaarheidsadviseurs. Dit doe ik in samenwerking met de artsen. Daarnaast kunnen onze klanten mij inzetten als externe vertrouwenspersoon of als hulp bij conflicten.

Waarborg Arbo | Jinke

Ariane van den Boomgaard

Als Senior Inzetbaarheidsadviseur houd ik mij met veel plezier bezig met het ondersteunen van bedrijven en medewerkers bij de uitdagingen rondom verzuim. Daarnaast ben ik werkzaam als extern vertrouwenspersoon en kan ik ingezet worden als ondersteuning bij conflicten.

Waarborg Arbo | Ariane

Nancy Harms

Gelukkige organisaties maken gelukkige medewerkers! Als leefstijlcoach en werkgelukdeskundige motiveer ik medewerkers om zelf de regie te nemen over hun vitaliteit en plezier op het werk. 

Waarborg Arbo | Nancy

Carmen Muskee

In mijn rol als inzetbaarheidsadviseur met een achtergrond als verpleegkundige, bied ik ondersteuning aan medewerkers binnen jouw organisatie met betrekking tot vragen over inzetbaarheid.

Waarborg Arbo | Carmen

Maike Goossen

Als inzetbaarheidsadviseur vind ik het belangrijk om de verzuimende medewerker passend en individueel advies te geven. Samen met werkgevers proberen we verzuim te voorkomen en ervoor te zorgen dat werknemers duurzaam inzetbaar blijven en met plezier naar hun werk gaan. Ik haal voldoening uit mijn werk omdat ik van betekenis kan zijn voor de mensen.

Waarborg Arbo | Maike

Tessa Bult

Als inzetbaarheidsadviseur bij de arbodienst wil ik me graag focussen op wat de medewerkers juist wel kunnen. Met een deskundige blik zoeken we samen met de medewerker naar een oplossing en zorgen we ervoor dat zij weer veilig en duurzaam aan het werk kunnen. Daar zet ik graag een stapje extra voor.

Waarborg Arbo | Tessa

Brigitte Woortman

Met mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige past het werk van inzetbaarheidsadviseur helemaal in mijn straatje. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat ik samen met medewerkers op zoek ga naar oplossingen die ervoor zorgen dat iedereen veilig en gezond kan werken. Want werkgeluk moet voor iedereen bereikbaar zijn.

Waarborg Arbo | Brigitte

Anne Keizer

Ik vind het als inzetbaarheidsadviseur belangrijk om samen met de medewerker te kijken naar wat wel mogelijk is en daarop de aandacht te richten. Een passend en persoonlijk advies verschilt voor iedereen. Samen kijken we naar de mogelijkheden die bij jou passen en die zullen leiden tot duurzaam herstel.

Henk Jaspers

Ik ben een verpleegkundige in hart en nieren. Voordat ik als inzetbaarheidsadviseur aan de slag ging bij Waarborg, heb ik 30 jaar in de zorg gewerkt. Nu gebruik ik deze ervaring om mensen te helpen bij hun verzuimproces of de preventie van verzuim. Ik geloof dat ieder mens zijn eigen en uniek verhaal heeft.

Waarborg Arbo | Henk

Naomi Stolwijk

Voordat ik bij dit leuke bedrijf aan de slag ging, ben ik 22 jaar fysiotherapeut geweest. Het mooie aan mijn werk als inzetbaarheidsadviseur is de voldoening die het geeft wanneer mensen zich echt gehoord voelen en je zo kunt bijdragen aan herstel.

Waarborg Arbo | Naomi

Tamara Vente

Ik vind het leuk om mensen te inspireren om controle over hun vitaliteit in het leven te nemen. Als onderdeel van het Arbeids- en Gezondheidsteam mag ik mensen testen op hun gezondheid en welzijn. Dit geeft mij elke dag de kans om bij te dragen aan een gelukkiger leven van mensen.

Tamara

Dorette Vruwink

Mijn passie ligt in het ondersteunen van werkgevers met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van HR, verzuim en preventie.

Waarborg Arbo | Dorette

Monique Thiadens

Als officemanager combineer ik de coördinerende rol tussen klanten, collega’s en artsen met een stukje HR.