Jij hebt ook altijd wat!

Er zijn verschillende, terechte redenen waarom werknemers zich ziekmelden. In veel gevallen, zoals bij griep en koorts, is er een duidelijk beeld bij de klachten. In overleg kunnen werkgever en werknemer goed inschatten wanneer de werknemer weer aan de slag kan. Maar, er is ook een grijs gebied als het gaat om ziekteverzuim.
 
Voor werkgevers wordt het lastiger wanneer een werknemer last krijgt van langdurige, chronische en/of terugkerende klachten. Daarbij kun je denken aan chronische pijn/vermoeidheid, long covid of een burn-out. 
 
Tijdens de workshop “jij hebt ook altijd wat” gaan we het hebben over dit grijze gebied. Psycholoog Britt de Kroon en arbodeskundigen Anoukh van Baggum en Ariane van den Boomgaard gaan dieper in op de onderwerpen:
 
  • Verzuimende medewerker ruimte geven of juist een beetje pushen?
  • Hoe toon je begrip?
  • Wat zijn je eigen gedachten en overtuigingen en hoe ga je ermee om?

Voor wie is de sessie bedoeld

We hebben de workshop ingericht voor HR-professionals, werkgevers, leidinggevenden, maar iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is welkom. 

Inschrijfformulier 25 september

Wanneer en waar

We bieden deze workshop gratis aan vanwege de week van de vitaliteit. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. 

Datum: 25 september
Tijd: 9:00 tot 11:00
Locatie: Brouwerijstraat 1

Als je vragen hebt, neem dan contact op via onze contactenpagina.

We maken tijdens deze workshop ook wat foto’s voor op social media.
Laat het in het formulier bij opmerkingen even weten als je liever niet op de foto wilt, dan houden we hier rekening mee.