Inzetbaarheid bespreekbaar maken

Inspiratiesessie Inzetpraat 30 mei

Het waarborgen van de inzetbaarheid van jouw collega’s is voor jou als HR-professional de grootste prioriteit. Jij begrijpt het belang van een gezonde werkcultuur en een veilige omgeving, en je bouwt elke dag aan de inzetbaarheidsdoelen om deze veiligheid op het werk mogelijk te maken.

Om dit te kunnen realiseren is open communicatie op de werkvloer de belangrijke eerste stap.

  • Hoe maak je het onderwerp inzetbaarheid bespreekbaar bij jouw collega’s?
  • Durven ze wel aan de bel te trekken wanneer er iets aan de hand is?

Deze onderwerpen gaan we donderdagochtend 30 mei uitgebreid met elkaar bespreken tijdens de inspiratiesessie Inzetpraat. Daarnaast krijg je handige tips van coach, trainer en expert op het gebied van HR, Marjolein Jacobs-Ruijter, en adviseur arbeid en gezondheid bij Waarborg, Anoukh. We brengen je in contact met andere HR-professionals uit de regio en dat allemaal tijdens een lekker ontbijtje op een dakterras.

Met deze inspiratiesessie krijg je een goede indruk van de onderwerpen die we tijdens de cursus Inzetpraat met elkaar behandelen, daardoor kun je een inschatting maken of deze cursus een mooie aanvulling kan zijn voor jou en je team. 

De inspiratiesessie kost €30,- per persoon, inclusief ontbijt. De betaallink sturen wij een week van tevoren. Schrijf je in voor de inspiratiesessie via het inschrijfformulier op deze pagina. Heb je je ingeschreven en kun je toch niet komen? Dan kun je je een week van tevoren afmelden via het contactformulier op onze website. 

Inschrijfformulier Inzetpraat

Trainers Inzetpraat